štvrtok 15. marca 2018

Bezohľadný darebák (Cold-Hearted Rake), Lisa Kleypas, IKAR 2017, preklad Lucia Lukáčová

        
     Každá čitateľka historických romancí už od začiatku vie, s kým hlavná hrdinka napokon skončí v chomúte. Inak to nie je ani v prípade prvej časti zo série Osudy rodu Ravenelovcov od kráľovnej tohto žánru Lisy Kleypasovej. Prečo však, my romantické duše, stále s rovnakým záujmom siahame po týchto predvídateľných príbehoch? Pretože sú krásne napísané, chceme cítiť to, čo cíti hlavná hrdinka románu, dostávame sa do jej pocitov a spolu s ňou sa môžeme už stý krát zamilovať, zažiť prvý bozk, milovanie ... aj keď sme už dávno matkami so záväzkami. :)
 

                Román Bezohľadný darebák je romancou, ktorá vám toto všetko ponúkne. Príťažlivého a napohľad sexi cynického Devona Ravenela, ktorý sa nečakane stáva Lordom Treanarom, svojráznu hrdinku Kathleen, vdovu po zosnulom Theo Ravenelovi, ktorá je však vo vnútri krehkým dievčaťom túžiacim po láske ... a my všetci túžime po takej dokonalej láske plnej vášni a duševného súladu. Keď sa k tomu pridajú skvele prepracované vedľajšie postavy, napätie a zopár zádrheľov – na svete je úžasný romantický príbeh



                Lisa Kleypas majstrovsky strieda hlavnú dejovú líniu hlavných zaľúbencov s napätými situáciami s vedľajšou linkou, kde sa pomaličky oboznamuje s hrdinami v poradí ďalšieho príbehu v tejto sérii. Keď som dočítala tento diel, mala som chuť hneď začať čítať Nemilosrdného magnáta, druhé pokračovanie, kde zistíme viac, ako dopadne Kathleeina švagriná Lady Helen Ravenelová vo vzťahu k neokrôchanému, no neuveriteľne bohatému, majiteľovi obchodného impéria Rhysovi Winterbornovi. Neviem sa dočkať! 

HODNOTENIE: 5/5 s ohľadom na žáner



Za poskytnutie recenzného výtlačku by som chcela poďakovať internetovému kníhkupectvu PreŠkoly.sk
 
Knihu si môžete objednať TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Wonders of books Published @ 2014 by Ipietoon